ΕΙΔΗΣΕΙΣ
polakis

Επίθεση Πολάκη στη δημοσιογράφο που ρώτησε τον Τσίπρα για τις άδειες – Τι σχολίασε η ΝΔ

Λιβανιστήρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά χαρακτηρίζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης τη δημοσιογράφο του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα που ρώτησε χθες τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις άδειες.

«Βρε βρε την κυρία Τσικρίκα που την «απολύει» η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της. Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε, δεν δάκρυζε, δεν ρωτούσε αλλά ως θεραπαινίδα και λιβανιστήρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες «οικογενειακές» φωτογραφίες» έγραψε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός σε ανάρτησή του στο Facebook μαζί με τις επίμαχες φωτό.

ΝΔ: Νέα ιταμή απόπειρα τρομοκράτησης δημοσιογράφων από Πολάκη

 Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τη νέα απόπειρα τρομοκράτησης των δημοσιογράφων από τον κ. Πολάκη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:«Η αήθης επίθεση του κ. Πολάκη στη δημοσιογράφο Ε. Τσικρίκα, επειδή τόλμησε να ρωτήσει τον κ. Τσίπρα για το «μαύρο» στα κανάλια και τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων, επιβεβαιώνει την κατρακύλα της Κυβέρνησης στον αυταρχισμό.

Είναι θλιβερή συνέχεια στην απειλή του να χώσει δημοσιογράφους «τρία μέτρα κάτω από τη γη».

Είναι ιταμή απόπειρα τρομοκράτησης των δημοσιογράφων και φίμωσης κάθε ελεύθερης φωνής, που εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο της Κυβέρνησης να ελέγξει την ενημέρωση».