ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ετσι εκδικείται η Ωνάση: Δείτε πώς «έσφαξε» ξανά τον Αλβάρο με το γάντι!

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τις πρώτες μέρες του Ιουνίου πραγματοποιείται το Athina Onassis Horse Show, οι ιππικοί αγώνες που γίνονται στο Σαν Τροπέ και έχουν το όνομά της διάσημης σε όλο τον κόσμο Ελληνίδας κληρονόμου.

 

Αν και η είδηση ότι η Ωνάση έχει δεσμό με τον Ιταλό αναβάτη Alberto Zorzi, στον οποίο μάλιστα πούλησε το περιβόητο άλογο Cοrnetto K, (κάνοντας τον Άλβαρο να βγει από τα ρούχα του και να εκφραστεί με αρνητικά λόγια για τον συναθλητή του) δεν έχει επιβεβαιωθεί, αυτή είναι μια ιστορία που απασχολεί τα ΜΜΕ.

Και φυσικά, το γεγονός ότι η Ωνάση βρίσκεται στους ίδιους αγώνες μαζί με τον φερόμενο φίλο της, δεν είναι η μοναδική είδηση που κάνει εντύπωση, αλλά το γεγονός ότι το νέο αγόρι της αγωνίζεται με το άλογο Cοrnetto K, με το οποίο αγωνιζόταν ο Αλβάρο μέχρι πέρυσι.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο άλογο ήταν ο λόγος που έφερε κοντά την Αθηνά και τον Alberto, όταν του το πούλησε. Θα θυμάστε φυσικά το δράμα του Αλβάρο όταν κατάλαβε ότι το πανάκριβο αυτό άλογο δεν θα του άνηκε πλέον μετά το διαζύγιο.

upl5935213de50c6.jpg