Κικίλιας – Μπαλατσινού κάνουν διακοπές στην Πάτμο!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού κάνουν διακοπές στην Πάτμο. Είναι γνωστό ότι η παρουσιάστρια λατρεύει το νησί της Αποκάλυψης και το επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία. Φροντίζει μάλιστα να περνά εκεί το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού τους είτε με τα παιδιά της είτε με καλούς φίλους. Φέτος, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της online έκδοσης του Πρώτου Θέματος απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με παρέα τον Βασίλη Κικίλια.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δυο τους εθεάθηκαν να είναι μαζί τόσο στην πόλη της Πάτμου, να περιδιαβαίνουν μαζί τα μικρά γραφικά σοκάκια αλλά και να κάνουν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του Αίγαιου σε παραλία του νησιού.

Έφαγαν μαζί στα γνωστά για τους παραδοσιακούς μεζέδες εστιατόρια του νησιού και ήπιαν το ποτό τους στα στέκια της πόλης. Δημοσιεύονται μάλιστα και οι πρώτες φωτογραφίες τους από κοινή εξόρμηση στο νησί.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού ήρθαν κοντά μέσω κοινών γνωστών. Η καλή χημεία που υπάρχει ανάμεσά τους ήταν εμφανής και τον περασμένο χρόνο όταν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της παρουσιάστριας στον ΑΝΤ1.

Οι κοινές τους διακοπές ωστόσο θα διακοπούν μετά το Δεκαπενταύγουστο αφού ο Βασίλης Κικίλιας αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα μετά το Δεκαπενταύγουστο λόγων των αυξημένων υποχρεώσεων της θέσης του. Άγνωστο παραμένει αν θα διακόψει και η Τζένη Μπαλατσινού τις διακοπές της στην Πάτμο ή θα παραμείνει στο νησί για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, όπως συνηθίζει.