ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΔ: Με ποια ιδιότητα παρέστη ο Μουλόπουλος της «Αυγής» στη συνάντηση Ψυχάρη – Μπόμπολα;

«Η κυβέρνηση ακόμη δεν έχει ενημερώσει με ποια ιδιότητα παρέστη ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της «Αυγής», κ. Βασίλης Μουλόπουλος στη συνάντηση με τον κ. Ψυχάρη και τον κ. Μπόμπολα αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

«Ας ενημερώσει επίσης την ελληνική κοινή γνώμη», προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση ,αν στη σύσκεψη που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου, με εκπροσώπους των τραπεζών, συζητήθηκε το θέμα του Δ.Ο.Λ.».

Η ΝΔ σχολιάζει με αυτό τον τρόπο τη συνάντηση που είχαν, τη Δευτέρα, ο πρόεδρος του Οργανισμού και εκδότης του ΒΗΜΑΤΟΣ, Σταύρος Ψυχάρης με τον πρόεδρο του ΠΗΓΑΣΟΥ Φώτη Μπόμπολα και τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΑΥΓΗΣ Βασίλη Μουλόπουλο, πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας, ο κ. Μουλόπουλος, απευθύνεται στον εκπρόσωπο της ΝΔ, προσφωνώντας τον «κ. ενωματάρχα» και συνεχίζει στο ίδιο ύφος, λέγοντας «ευπειθώς αναφέρω ότι χτες επισκέφτηκα την εφημερίδα το «Βήμα», εις την οποία δούλεψα για 35 συναπτά έτη, για να ευχηθώ «Καλή Χρονιά» στους παλιούς μου συναδέλφους και πάντα φίλους, διευθυντές, δημοσιογράφους και κλητήρες. Σας ζητώ ταπεινά συγγνώμην διότι παρέλειψα να ζητήσω την άδειά σας γι αυτή μου την ενέργεια. Δεν θα επαναληφθεί».