ΕΙΔΗΣΕΙΣ
nea-dimokratia-sima-logotupo-grafeia-suggrou

Ν.Δ.: Ο διαγωνισμός για τις άδειες εξελίσσεται σε φιάσκο

«Οι πολίτες έχουν πλέον απαξιώσει το διαγωνισμό – παρωδία που έστησε η Κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες» υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι γι’ αυτό «επιχειρεί και πάλι να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι όποιος από τους “προσωρινούς υπερθεματιστές” δεν πληροί τις προϋποθέσεις, δεν θα πάρει άδεια».

«Λυπούμαστε που θα τον στεναχωρήσουμε, αλλά τον ενημερώνουμε, αφού, όπως όλα δείχνουν, δεν τον ενημερώνουν ο κ. Παππάς και η κυρία Γεροβασίλη, ότι ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης, με την υπ’ αριθμό 239/9.9.2016 απόφασή του, που ενέκρινε το υπ’ αριθμό 24/9.9.2016 πρακτικό της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, ανακήρυξε ως οριστικούς υπερθεματιστές τους τέσσερις (4) πλειοδότες» επισημαίνει η Ν.Δ.

Στο πλαίσιο αυτό, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένει ο κ. Τσίπρας να αποδεχθεί το αίτημά της και να έρθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο κ. Παππάς, οι πλειοδότες, καθώς και όσοι έχουν άμεση εμπλοκή στη διαγωνιστική διαδικασία, που, σύμφωνα με τη Ν.Δ., εξελίσσεται σε φιάσκο.