ΕΙΔΗΣΕΙΣ
joli

Τι θα γίνει με τα $400 εκατ. κοινής περιουσίας μετά το διαζύγιο Brad Pitt και Angelina Jolie

Η αίτηση διαζυγίου Angelina Jolie δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ του Χόλιγουντ αφού καιρό τώρα υπήρχε η φημολογία ότι χωρίζουν.

Η Jolie, με φόντο τις διαφωνίες για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους ζήτησε διαζύγιο ενώ με δήλωσή της δεν αξιώνει οικονομική απαίτηση από την περιουσία του άνδρα της ή διατροφή.

Οι δρόμοι των δύο χωρίζουν με μοναδική απαίτησή της την φυσική και όχι νομική επιμέλεια των έξι παιδιών. Μάλιστα θα… επιτρέπει στον Brad Pitt να βλέπει τα παιδιά τους.

Ο Brad Pitt και Angelina Jolie από την στιγμή που ξεκίνησαν την σχέση του έχουν υιοθετήσει τρία παιδιά, τον 14χρονο Maddox από την Καμπότζη, τον 12 χρονο Pax από το Βιετνάμ και την 11χρονη Zahara από την Αιθιοποία ενώ είναι βιολογικοί γονείς άλλων τριών παιδιών της 10χρονης Shiloh και των 7χρονων διδύμων Vivienne και Knox.

Μετά από 10 χρόνια σχέσης και γάμου ο Brad Pitt και η Angelina Jolie χωρίζουν, με την κοινή τους περιουσία να εκτιμάται στα 400 εκατ. δολάρια. Η περιουσία της Jolie ανέρχεται στα 160 εκατ. ενώ τα 240 εκατ. φτάνει η περιουσία του Brad Pitt.