ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άστεγος γνωστός ηθοποιός μένει στο δρόμο – Λυγίζει μπροστά στην κάμερα (video)

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια για να διηγηθεί την ιστορία του. Ο ηθοποιός πριν από ενάμιση χρόνο βρέθηκε έμεινε άστεγος, καθώς τον έβγαλε από το πατρικό του σπίτι η ίδια του η αδερφή.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κατσιμάνη, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές και ταινίες. Ο ίδιος θέλησε μέσα από την εκπομπή να κάνει έκκληση στην αδερφή του να δείξει έλεος.

Ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα: «Κάποια στιγμή λέω «ως εδώ ήταν, τελείωσε η ζωή για σένα»! Βγήκε απόφαση έξωσής μου. Εγώ δεν το δέχτηκα, ταμπουρώθηκα και με έδιωξε σηκωτό η αστυνομία. Βρέθηκα εντελώς στο δρόμο. Κοιμήθηκα στο δρόμο, στο τσιμέντο, σε ένα χαρτόνι, με κρύο, με χιόνι, με καύσωνα… Η ίδια μου η αδερφή μου έκανε έξωση από το ίδιο μου το σπίτι με την αστυνομία. Εγώ την αγαπάω, γιατί λέω «το αδελφικό αίμα πού κατοικεί τελικά»;

Είχα στρώσει ένα χαρτόνι και από πάνω είχα βάλει έτσι κάποιες κουβέρτες που μου έδωσαν οι περαστικοί. Λύγισα, έκλαψα, έφτασα σε απόγνωση! Φοβάσαι, δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει, μπορεί να σε σκοτώσουν, κινδυνεύει η ζωή σου. Ζω με αυτόν τον τρόμο! Δεν κοιμάμαι γιατί φοβάμαι ότι θα έρθουν πάλι να με πετάξουν στον δρόμο».

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή: tff.gr