ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έδειραν υπάλληλο μπαρ στη Ρόδο επειδή τους ζήτησε να πληρώσουν τον λογαριασμό!

Με την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, παραπέμπονται ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, δύο κάτοικοι του νησιού που, μαζί με άλλα άτομα, άγνωστα επί του παρόντος, επιτέθηκαν σε υπάλληλο νυχτερινού κέντρου, επειδή απαίτησε να πληρώσουν τον λογαριασμού από την κατανάλωση ποτών!

Η έρευνα για την υπόθεση κινήθηκε τον Δεκέμβριο του 2013 μετά την υποβολή δύο μηνύσεων από υπάλληλο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με την οποία πρώην ιδιοκτήτης του καταστήματος τα ξημερώματα της 8ης Δεκεμβρίου 2013, αρνήθηκε αρχικά να πληρώσει το λογαριασμό από την κατανάλωση ποτών και ήρθε σε φραστική αντιπαράθεση μαζί του και εν συνεχεία αποχώρησε απειλώντας τον.Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας τρία άτομα κι ακόμη 12, που φορούσαν μπλούζες ποδοσφαιρικής ομάδας, μετέβησαν στην οικία του, έσπασαν την κεντρική πόρτα και αφού εισέβαλαν στο σπίτι, τον χτύπησαν με ξύλινα ρόπαλα και γροθιές σε όλο το σώμα, προκαλώντας του σωματικές βλάβες και φθορές.

Οταν αποχώρησαν, όπως υποστηρίζει το θύμα, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον πρώην ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος τον απείλησε ότι τα αντίποινα σε βάρος του θα συνεχιστούν!

Από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι εντός του καταστήματος πέραν του φραστικού επεισοδίου υπήρξε και συμπλοκή μεταξύ του πρώην ιδιοκτήτη και του υπαλλήλου και ότι πριν να μεταβούν οι άγνωστοι δράστες στην οικία του είχε δεχτεί τηλεφώνημα με απειλητικό περιεχόμενο.

Μάλιστα οι δράστες επιτέθηκαν και στην σύντροφό του στην οικία του χτυπώντας την με γροθιά στο σαγόνι.

Ο υπάλληλος, μεταξύ άλλων τραυμάτων, είχε υποστεί τραυμάτων και κάταγμα οφθαλμικού κόγχου και νοσηλεύτηκε στην νευροχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Σημειώνεται ότι όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, τονίζοντας ότι δεν συνεπλάκησαν με τον υπάλληλο.

Πηγή: dimokratiki