ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκλεισε η Μουδανιών για τη δοκιμαστική παρέλαση – Αυξημένη η κίνηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τέθηκαν σε ισχύ εδώ και λίγη ώρα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, όπου ήδη αυτή την ώρα γίνονται οι προετοιμασίες για την πραγματοποίηση της προγραμματισμένης για σήμερα γενικής δοκιμαστικής παρέλασης μηχανοκίνητων τμημάτων του Στρατού, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Λόγω της δοκιμαστικής παρέλασης τα οχήματα που έρχονται από τα Νέα Μουδανιά προς τ Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να εισέλθουν στο Νέο Ρύσιο με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να υπάρχει ένα μικρό μποτιλιάρισμα μέσα στο χωριό.

Την ίδια ώρα η κίνηση στο κέντρο της πόλης και ειδικότερα σε Τσιμισκή και Εγνατία είναι αυξημένη.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης:

1) Κατά τις ώρες 07:00- 17:00, λόγω της Γενικής Δοκιμαστικής Παρέλασης των Μηχανοκίνητων Τμημάτων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών, στο τμήμα της από τη Νέα Αερογέφυρα Θέρμης (Οδός Προφήτη Ηλία) μέχρι την Αερογέφυρα Ρυσίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

2) Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται, ως ακολούθως:

α) Των κινουμένων από Θεσ/νίκη προς Ν. Μουδανιά: Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Προφήτη Ηλία, Επ.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μηχανιώνας, διασταύρωση Ν.Ρυσίου, προς Ν.Ρύσιο, Αερογέφυρα Ν.Ρυσίου, Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών.

β) Των κινουμένων από Ν.Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη: Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών, Αερογέφυρα Ν. Ρυσίου, προς Ν.Ρύσιο, μέσω Ν. Ρυσίου, διασταύρωση Ν. Ρυσίου, Επ.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μηχανιώνας, διασταύρωση αεροδρομίου, Προφήτη Ηλία, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας η ανωτέρω Υπηρεσία θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα και θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι στα σημεία των εκτροπών.

Ζητείται η κατανόηση και η συνεργασία των πολιτών.