ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτη δήλωση ΜΕΒΓΑΛ: Είμαστε μία ελληνική εταιρεία που υποστηρίζει τον… Χριστιανισμό!

Διευκρινιστική ανακοίνωση αναφορικά με το ζήτημα της μη ύπαρξης σταυρού σε συσκευασίες προϊόντων της στη μακέτα που εξάγονται στο εξωτερικό εξέδωσε η γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ.

«Επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι οι απεικονίσεις που εμφανίζονται στα προϊόντα μας είναι καθαρά γραφιστικές και όχι φωτογραφικές, δεν έχει γίνει οποιαδήποτε παρέμβαση με βάση θρησκευτικά κριτήρια, παρά πρόκειται για καλλιτεχνική οπτική, χωρίς καμία θρησκευτική αναφορά», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΜΕΒΓΑΛ.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «τη μη σκόπιμη αφαίρεση του σταυρού αποδεικνύει το γεγονός ότι σε περίοπτη θέση, σε όλες μας τις συσκευασίες, υπάρχει η ελληνική σημαία, της οποίας ο σταυρός αποτελεί αναπόσπαστο σύμβολο!».

«Η ΜΕΒΓΑΛ είναι μία ελληνική εταιρεία, που υποστηρίζει το Χριστιανισμό και την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία -και αυτό αποδεικνύεται από πολλές επιλογές της στα 67 χρόνια της ιστορίας της- και παράλληλα σέβεται όλες τις θρησκείες και δεν παρεμβαίνει σε θέματα που αφορούν θρησκευτικές πεποιθήσεις. Παρόλα αυτά, κατανοούμε και είμαστε απόλυτα ευαισθητοποιημένοι απέναντι στο θέμα που έχει προκύψει και κατά συνέπεια θα προχωρήσουμε σε ανασχεδιασμό όλων των επίμαχων συσκευασιών», καταλήγει η γαλακτοβιομηχανία.