ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτη δήλωση Μπαλάφα – Ως μια «στραβή» περιέγραψε το θάνατο του μικρού Μάριου στο Μενίδι

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε  ο Γιάννης Μπαλάφας με τη σημερινή του συνέντευξη στο ΣΚΑΪ, στην εκπομπή της  Άννας Μπουσδούκου.  Ο υπουργός επέλεξε να χρησιμοποιήσει τη λέξη «στραβή» αναφερόμενος στη δολοφονία του μικρού Μάριου στο Μενίδι.

«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ.Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας – εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο» ήταν κατά λέξη οι δηλώσεις του Γιάννη Μπαλάφα και συνέχισε στο επίμαχο σημείο:

«Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι»

Συνεχίζοντας ο Γιάννης Μπαλάφας υπογράμμισε:  «Φυσικά υπάρχουν τα γεγονότα που ακολούθησαν το θανάσιμο αυτό χτύπημα στο παιδί με τους κουκουλοφόρους και λοιπά. Είναι ζητήματα αυτή τη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας. Τι άλλο να πω εγώ».