ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βγαίνει από την εντατική ο Λουκάς Παπαδήμος – Οι έρευνες των αρχών και το τηλεφώνημα του Α. Τσίπρα

Βγαίνει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» ο Λουκάς Παπαδήμος.

Έπειτα από τρεις ημέρες νοσηλείας σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ ο ασθενής θα μεταφερθεί στον 10ο όροφο του νοσοκομείου σε μονόκλινο δωμάτιο.

Η αποθεραπεία του τραύματος που προκλήθηκε στο δεξί του πόδι από την έκρηξη που σημειώθηκε από τον παγιδευμένο φάκελο, εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Ο χειρουργός κ. Νίκος Χαρχαλάκης που είχε αναλάβει τη χειρουργική αντιμετώπιση του τραυματία την περασμένη Πέμπτη, πραγματοποίησε τον επιβεβλημένο καθαρισμό στο τραύμα και διαπίστωσε την ομαλή επούλωσή του.

Πλέον αποφασίστηκε η μεταφορά του σε μονόκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Στο δωμάτιο του 10ου ορόφου θα μπορεί να βρίσκεται μαζί του και η σύζυγός του η οποία τον επισκεπτόταν αυτές τις τρεις ημέρες και στη ΜΕΘ στη διάρκεια των ωρών που επιτρεπόταν από τους υπεύθυνους της Μονάδας.

Ταυτόχρονα την κατάθεση του πρώην πρωθυπουργού περιμένουν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής.

Σήμερα, με τη μεταφορά του Λουκά Παπαδήμου στο θάλαμο αναμένεται κλιμάκιο αστυνομικών να συνομιλήσει μαζί του προκειμένου να συγκεντρώσουν όσα στοιχεία μπορούν.

Το τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε το απόγευμα της Κυριακής τηλεφωνική συνομιλία με τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τη θλίψη, αλλά και την απερίφραστη καταδίκη του για το τρομοκρατικό χτύπημα κατά του κ. Παπαδήμου και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.