ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, τη Δευτέρα  26 Ιουνίου 2017, το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και το ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ, θεραπευτικά προγράμματα απεξάρτησης και υποστήριξης για ενήλικες και έφηβους χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών  στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνουν  κεντρική εκδήλωση με ποικίλες δράσεις στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Παραλία Θεσσαλονίκης από τις 19.30 ως τις 22.30.

Βασικός σκοπός της εκδήλωσης είναι να διαδώσει το μήνυμα ενάντια στο στίγμα και στον αποκλεισμό και να δώσει ελπίδα στην προσπάθεια συνανθρώπων μας και των οικογενειών τους για καθαρή ζωή μακριά από κάθε εξάρτηση.

Στο ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και το ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ υποστηρίζουμε τους ανθρώπους να έρθουν ξανά σε επαφή με τη χαρά της δημιουργικότητας. Το παιχνίδι, η τέχνη και η επικοινωνία χτίζουν τα θεμέλια μιας ζωής μακριά από τις εξαρτήσεις.

Γιατί ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ μας, ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν  παραδοσιακά παιχνίδια,  χορευτικά δρώμενα, κατασκευές με πηλό, ζωγραφική, υφαντική, μουσικές εκδηλώσεις  και ενημέρωση στο κοινό  για τη λειτουργία των θεραπευτικών προγραμμάτων. Παράλληλα, θα λειτουργούν εκθέσεις φωτογραφίας, εικαστικών και κεραμικής.