ΕΙΔΗΣΕΙΣ
pyrpasopoulos

Εκπομπή στην ΕΡΤ θα παρουσιάζει και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος

Επιστρέφει στην τηλεόραση όχι ως ηθοποιός αλλά ως παρουσιαστής αναλαμβάνοντας μία καινούργια εκπομπή στην ΕΡΤ. Έτσι εκτός από τον Γιάννη Μπέζο και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος πάει ΕΡΤ αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της εκπομπής «Από αγκάθι ρόδο» που κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, στις 17:30, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου “Η νέα αυτή εκπομπή παρουσιάζει δημιουργούς που δίνουν νέα ζωή σε ξεχασμένα, παραπεταμένα ή απλώς παλιομοδίτικα αντικείμενα. Νέοι επιχειρηματίες που εμπνέονται από τα «απόβλητα» του πολιτισμού μας, δημιουργώντας καινούργια, συναρπαστικά, ευφυή προϊόντα.

Σχεδιαστές που αντλούν ιδέες από τον πλούτο της ιστορίας και επανασυναρμολογούν το νήμα με την παράδοση. Η νέα εκπομπή «Από αγκάθι ρόδο» εστιάζει στη δυναμική τάση του upcycling που σαρώνει τον κόσμο, αλλά και την Ελλάδα.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος συναντάει τους ανθρώπους που δεν αφήνουν τίποτα να πάει χαμένο και με την αμεσότητα που τον διακρίνει συζητεί μαζί τους για τη δημιουργική επανάχρηση πραγμάτων, ιδεών, τεχνοτροπιών και υλικών για την παραγωγή νέων προϊόντων, υψηλότερης προστιθέμενης αξίας, εμφορούμενων από μνήμες. Η ζωή πάντα συνεχίζεται…”!

Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη παρουσίαση εκπομπής που κάνει ο ηθοποιός καθώς το 2008 είχε παρουσιάσει στο MEGA το τηλεπαιχνίδι «Μια τρύπα στο νερό»… που δεν το λες και ό,τι καλύτερο πέρασε από το τηλεοπτικό τοπίο.

Τώρα όμως αναλαμβάνει την εκπομπή και την οποία η διοίκηση της ΕΡΤ έχει εγκρίνει την παραγωγή 12 επεισοδίων με συνολικό κόστος 116.112 ευρώ, όπερ σημαίνει ότι το κάθε επεισόδιο κοστίζει 9.676 ευρώ.