ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η «καυτή» επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο Instagram (φωτο)

Κάποιοι θεώρησαν πως το «άτακτο» κορίτσι, Τζούλια Αλεξανδράτου, έχει ηρεμησει, λόγω της απουσίας της από τα μέσα ενημέρωσης. Κάτι τέτοιο όμως, δεν ισχύει. Η ξανθιά περσόνα που πέρασε από το μόντελινγκ και τις φωτογραφίσεις στο τραγούδι και από το τραγούδι στις ταινίες πορνό, χώρισε από τον σύζυγό της και επέστρεψε στην άστατη ζωή πιο… μάχημη από ποτέ.
Παρ’ολα αυτά το κορίτσι δεν ξεχνάει το καυτό παρελθόν της και συνεχίζει να αναστατώνει.

Οι προκλητικές φωτογραφίες διαδέχονται η μία την άλλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τις «καυτές» της πόζες να πρωταγωνιστούν.

Κάτι τέτοιο όμως, δεν ισχύει. Η ξανθιά περσόνα που πέρασε από το μόντελινγκ και τις φωτογραφίσεις στο τραγούδι και από το τραγούδι στις ταινίες πορνό, χώρισε από τον σύζυγό της και επέστρεψε στην άστατη ζωή πιο… μάχημη από ποτέ.
Μετά την εξαφάνιση της Τζούλιας Αλεξανδράτου από τα Μέσα, θα πίστευε κανείς πως το «άτακτο» κορίτσι του παρελθόντος θα είχε ηρεμήσει.
Κάτι τέτοιο όμως, δεν ισχύει. Η ξανθιά περσόνα που πέρασε από το μόντελινγκ και τις φωτογραφίσεις στο τραγούδι και από το τραγούδι στις ταινίες πορνό, χώρισε από τον σύζυγό της και επέστρεψε στην άστατη ζωή πιο… μάχιμη από ποτέ.
Παρ’ολα αυτά το κορίτσι δεν ξεχνάει το καυτό παρελθόν της και συνεχίζει να αναστατώνει. Η προκλητικές φωτογραφίες διαδέχονται η μία την άλλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τις «καυτές» της πόζες να πρωταγωνιστούν.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/kafti-epistrofi-tis-tzoulias-alexandratou-sto-instagram

The sum of all sums is eternity.

A post shared by Julia🇬🇧 (@tzouliaalexandratou123) on

Boy bye 👋🏿

A post shared by Julia🇬🇧 (@tzouliaalexandratou123) on

You’re Right Where You Belong…Behind Me!

A post shared by Julia🇬🇧 (@tzouliaalexandratou123) on

Πηγή: parapolitika.gr