ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η πρώτη ανάρτηση του Παπαγιάννη μετά την απόλυσή του

Αργά χθες το βράδυ ο ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα ιδιαίτερο μήνυμα γραμμένο στα αγγλικά

Χθες έγινε γνωστό ότι ο Μάνος Παπαγιάννης δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά στην παράσταση «Πετάει, Πετάει» του θεάτρου Χυτήριο. Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε το πρωί και η επιχείρηση ήδη κινήθηκε αστραπιαία για να καλύψει τη θέση του ηθοποιού με εσωτερική αντικατάσταση.
Ο ηθοποιός μέχρι και τα μεσάνυχτα δεν πήρε θέση για τις εξελίξεις. Αργά το βράδυ λοιπόν, ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά από όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με την συνάδελφό του, Σοφία Παυλίδου.

Ο ίδιος ανήρτησε μια φωτογραφία με ένα ιδιαίτερο μήνυμα. Το post του Μάνου Παπαγιάννη αναφέρει στα αγγλικά: «Κάνε ένα ντους, ξέπλυνε τη μέρα. Πιες ένα ποτήρι νερό. Σκοτείνιασε το δωμάτιο. Ξάπλωσε και κλείσε τα μάτια σου. Παρατήρησε τη σιωπή. Παρατήρησε την καρδιά σου. Χτυπάει ακόμη. Πολεμάει ακόμα. Τα κατάφερες μετά από όλα. Τα κατάλαβες, άλλη μία μέρα, είσαι μία χαρά».

πηγή: people