ΕΙΔΗΣΕΙΣ
lumnia

Η Microsoft φέρεται να αποσύρει τα τηλέφωνα Lumia

Η Microsoft φέρεται να σχεδιάζει την απόσυρση όλων των τηλεφωνικών συσκευών Lumia, αλλά και να σταματήσει εντελώς την παραγωγή τους, το συντομότερο αυτό το έτος όπως όλα δείχνουν και μάλιστα και η εταιρεία μόλις έκανε ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Αναφορές από το Ηνωμένο Βασίλειο δείχνουν ότι η Microsoft δεν προσφέρει πλέον συσκευές αντικατάστασης σε όσους έχουν εγγύηση και τους παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα, κυρίως επειδή η εταιρεία έχει ήδη αποσύρει τα αποθέματα από τα καταστήματα της χώρας.

Η παραγωγή των νέων μοντέλων Lumia έχει σταματήσει πριν από περίπου ένα μήνα, σύμφωνα με πηγές εκ των έσω και η εταιρεία έχει σταματήσει να τροφοδοτεί τα καταστήματα με νέες συσκευές ή συσκευές από τα αποθέματα.

Η Microsoft πιστεύεται ότι σχεδιάζει να διακόψει το brand name Lumia τον Δεκέμβριο, και να εστιάσει περισσότερο στο Surface Phone, ένα νέο high-end μοντέλο της εταιρείας που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το 2017.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες αναφορές, αλλά πρόσφατες δημοσιεύσεις αναφέρουν ότι η εταιρεία σχεδιάζει να διαθέσει το νέο high-end smartphone το 2017, είτε αργότερα αυτό το έτος.

Όσον αφορά την διακοπή του brand name Lumia, μάλλον δεν αποτελεί έκπληξη. Οι φήμες για τα σχέδια της Microsoft να σταματήσει τα Lumia άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αμέσως μετά την κυκλοφορία του Lumia 650. Από τότε υπήρχαν αναφορές από πηγές που γνωρίζουν καλά τα σχέδια της Microsoft ότι η συσκευή θα ήταν το τελευταία μοντέλο του lineup Lumia, καθώς η Microsoft εστιάζει περισσότερο στο Surface Phone.

Η Microsoft, από την άλλη πλευρά, δεν επιβεβαίωσε ποτέ την ύπαρξη του Surface Phone.

Πηγή: iGuRu.gr