ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κονέ: Μου δίνουν κίνητρο και δύναμη η φανέλα και ο κόσμος της ΑΕΚ

Η φανέλα της ΑΕΚ και ο κόσμος της δίνουν κίνητρο στον Παναγιώτη Κονέ για να πετύχει στους «κιτρινόμαυρους», όπως τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την οριστικοποίηση της επιστροφής του στην Ένωση. «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα», ανέφερε επίσης και επεσήμανε ότι έκανε λάθη στην πρώτη του θητεία στην ομάδα.

Αναλυτικά μίλησε για:

Για-την επιστροφή του στην ΑΕΚ: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, βλέπω καινούργια γραφεία και άλλα πρόσωπα. Είναι δυο με τρία πρόσωπα από το παρελθόν εδώ. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου η φανέλα, που μου δίνει κίνητρο και δύναμη για να πετύχω πράγματα που θέλω. Είναι και ο κόσμος. Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι δεν πουλάω οπαδιλίκι, τρέφω σεβασμό για την φανέλα και τον κόσμο. Τον αριθμό (σ.σ. 21) τον φόραγε ο Κατσουράνης που έδωσε πολλά πράγματα στην ομάδα και έβγαλε ασπροπρόσωπους τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Ελπίζω να το κάνω και εγώ. Ελπίζω να κάνω πράγματα που δεν έκανα στα 18 επειδή έφταιγα εγώ, έκανα λάθη».

-την κατάστασή του και τους στόχος του: «Ενάμιση μήνα έκανα προπονήσεις μόνος μου, επειδή είχα κάποια θέματα με την ομάδα. Θα μιλήσω από την Δευτέρα με τον προπονητή και θα φανεί στην προπόνηση το πώς είμαι. Τώρα είναι ανούσιο να μιλήσω για την κατάστασή μου. Είμαι ευτυχισμένος, έχω πάρει δύναμη με ενέργεια. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά».

-την επιστροφή και του Αραούχο στην ΑΕΚ: «Θέλω να παίξω μαζί του και μετά άλλα παιδιά. Είναι πολύ καλός παίκτης όπως έδειξε στο εξάμηνο που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και έχει να δώσει πολλά, όπως και άλλα παιδιά».

-το πού μπορεί να φθάσει η ΑΕΚ: «Δεν θέλω να απαντήσω. Δεν έχω δει από μέσα την ομάδα και δεν έχω δει τον εαυτό μου στην ομάδα. Θέλω λίγο καιρό για να δω από μέσα τους στόχους της ομάδας. Πρώτα να μπω στην ομάδα και να γνωριστώ με τα παιδιά».