ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κώστας Καζάκος: Ποζάρει με τα 3 παιδιά του από το γάμο του με την Τζένη Κόλλια!

Πρεμιέρα χθες για την παράσταση που σκηνοθετεί ο Κώστας Καζάκος στο θέατρο Τζένη Καρέζη . Ο αγαπημένος ηθοποιός σκηνοθέτησε το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη «Ο δρόμος που περνά από μέσα» ενώ ο γιος του Αλέξανδρος έχει γράψει τη μουσική της παράστασης.

Μετά το τέλος της παράστασης ο Κώστας Καζάκος πόζαρε στους φωτογράγφους με την σύζυγό του Τζένη Κόλλια και τα τρία παιδιά τους τον Αλέξανδρο την Ηλέκτρα και την μικρή Μάγια

 

Η Μάγια στην αγκαλιά του μπαμπά της! Δίπλα η σύζυγος του Κώστα Καζάκου Τζένη Κόλλια και η μεγάλη κόρη του Ηλέκτρα

Λίγα λόγια για την παράσταση

Σ’ένα νεο κλασικό αρχοντικό  που καταρρέει ζει ο ξεπεσμένος μεγαλοαστός και  η αφοσιωμένη οικονόμος του. Εκεί καταφθάνει εξ Ευρώπης και ο τεχνοκράτης ανεψιός και κληρονόμος. Ξαφνικά εισβάλλει ένας πολυμήχανος λαϊκός επιχειρηματίας μαζί με την όμορφη γυναίκα του, προάγγελοι μιας αναπότρεπτης κατεδάφισης.
​Με «κράχτη» τις πραγματικές αντίκες και την ιστορία του σπιτιού, θα πουλάνε πλαστογραφημένα έπιπλα πατιναρισμένα με ψεύτικες ιστορίες που μαγεύουν πάντα τους καινούργιους νεόπλουτους.
Το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή και αποδίδει.  Ο σκόρος όμως κατατρώει τις αντίκες… Το τραγούδι της φθοράς κυριαρχεί παντού.
Η άγνοια της Ιστορίας αποτελεί «ύβριν». Η καταιγίδα έρχεται και θα ανατρέψει τα πάντα.
Μέσα στη μαγεία του ωραίου αυτού ερειπίου, συγκρούεται το παρελθόν με το αδίστακτο παρόν, μέσα από Πάθη, Μίση, Έρωτες, Θυσίες, Ηρωισμούς και Προδοσίες.
Ο Καμπανέλλης, ως λογοτέχνης, είναι μάστορας των ανατροπών. «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ» τελειώνει αριστουργηματικά, με τρόπο ιδιοφυή και αποκαλυπτικό, που οδηγεί στη συνειδητοποίηση.
πηγή : http://www.tlife.gr