ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Μέσι αγόρασε υπερπολυτελές ξενοδοχείο!

Σε μία επιχειρηματική κίνηση προχώρησε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πρόσφατα δημιούργησε εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχειακές μονάδες και διαμερίσματα με το όνομα «Rosotel».

 

Μάλιστα, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα το πήγε ένα βήμα παρακάτω, αφού απέκτησε ήδη το ξενοδοχείο «MiM» που βρίσκεται σε καλοκαιρινό θέρετρο της Βαρκελώνης έναντι του σημαντικού ποσού των 30.000.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα βρίσκεται στο Σίτζες και είναι τεσσάρων αστέρων με 77 καταλύματα.  Σύμφωνα με την «AS», η τιμή κάθε δωματίου ανέρχεται στα 250-300 ευρώ ημερησίως τους καλοκαιρινούς μήνες και θεωρείται ένα απ’ τα πιο υπερπολυτελή ξενοδοχείο της περιοχής.

Όσον αφορά στην εταιρεία «Rosotel», πρόεδρος είναι ο Μέσι, ενώ χρέη Διευθύνοντα Συμβούλου έχει αναλάβει ο αδερφός του, Ροντρίγκο. Θυμίζουμε πως ο Μέσι κλείνει σε λίγες ημέρες τα 30 του χρόνια, επομένως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της καριέρας του.

Αυτός είναι κι ένας απ’ τους λόγους που αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του προκειμένου να διασφαλίσει το μέλλον του μετά το ποδόσφαιρο.