ΕΙΔΗΣΕΙΣ
paok

Περιμένουν νέα στον ΠΑΟΚ για Λίμπερετς

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για τον ιό που έχει πλήξει την Σλόβαν Λίμπερετς, η οποία έχει τεθεί σε καραντίνα και ο αγώνας της Πέμπτης είναι στον… αέρα.

Μέχρι το αρμόδιο κλιμάκιο της UEFA έχει φτάσει το θέμα της ίωσης που έχει πλήξει τις τελευταίες ημέρες την Σλόβαν Λίμπερετς, η οποία έχει τεθεί σε καραντίνα εν όψει και του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη στην Τσέχια.

Οι ιθύνοντες του τσεχικού συλλόγου έχουν ενημερώσει σχετικά την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, όπως και τον «Δικέφαλο του Βορρά», με την αναμέτρηση των δύο ομάδων να είναι στον… αέρα.

Οι Θεσσαλονικείς παρουσιάζονται προβληματισμένοι από την συγκεκριμένη εξέλιξη, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο από το να περιμένουν νέα ενημέρωση τη Δευτέρα.

Όπως γράφει, μάλιστα, η Live Sport μία φορά είχε ταξιδέψει «τσάμπα» ο ΠΑΟΚ για ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, όταν επρόκειτο να αντιμετωπίσουν την Κέρντεν στην Αυστρία, αλλά ο αγώνας αναβλήθηκε μετά την επίθεση που σημειώθηκε στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης.