ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πόλα Ρούπα: Το παιδί μου βρέθηκε στο επίκεντρο ενός πολέμου που δεν ήταν δικός του!

«Το παιδί μας βρέθηκε στο επίκεντρο ενός πολέμου που δεν ήταν δικός του, που δεν το αφορούσε» επισημαίνει σε ηχητικό μήνυμά της η Πόλα Ρούπα, υποστηρίζοντας ότι ο γιος της Βίκτωρας Λάμπρος βρίσκεται στο επίκεντρο «ενός πολέμου που το καθεστώς έχει με εμάς, τους γονείς του και την οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», της οποίας είμαστε μέλη».

«Το παιδί μας δεν κατηγορείται για τίποτα αλλά αντιμετωπίζεται ως ποινικός παραβάτης, ως εν δυνάμει τρομοκράτης. Για το συμφέρον του κρατήθηκε, ανακρίθηκε και πέρασε από σήμανση» συνεχίζει η σύντροφος του Μαζιώτη και προσθέτει: «Προσπάθησαν να μας αφαιρέσουν οριστικά την επιμέλεια, να του επιβάλουν περιοριστικούς όρους ως την ενηλικίωσή του, ώστε να είναι μονίμως υπό καθεστώς επιτήρησης και ομηρίας».

«Για το συμφέρον του δεν πρέπει να έχει εμάς για γονείς, αυτό έλεγαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο, όταν κρατούσαν τον Βίκτωρα αιχμάλωτο: Οτι το παιδί, δεν είναι παιδί μας», αναφέρει στο μήνυμά -που κυκλοφόρησε μέσω διαδικτύου- η προφυλακισμένη Ρούπα.

«Για το συμφέρον του πρέπει να βρίσκεται υπό καθεστώς ομηρίας, αφού το γεγονός ότι είναι παιδί μας τον καθιστά ύποπτο για τρομοκρατική δράση στο μέλλον», λέει και τονίζει: «Τα παιδιά γνωρίζουν το δίκαιο και το άδικο με βάση τα βιώματά τους και με βάση το βαθμό της αδικίας που μπορεί να υποστούν στη ζωή τους καθορίζεται η προσωπικότητά τους. Οταν η αδικία που υφίσταται ένα παιδί αντιμετωπίζεται ως δίκαιο και τελικά το εμπεδώσει και το ίδιο ως τέτοιο τότε και το ίδιο θα γίνει φορέας της αδικίας όταν μεγαλώσει».

«Το παιδί μας πρώτο μας μίλησε για την αδικία που έζησε γιατί το κρατούσαν στη μεγάλη πολυκατοικία, όπως έλεγε τη ΓΑΔΑ, το κρατούσαν με τη βία στο ψυχιατρείο ενώ ήθελε να φύγει» λέει η Πόλα Ρούπα.

«Ο Βίκτωρ πρέπει να σταματήσει να βρίσκεται στο επίκεντρο ενός πολέμου που δεν τον αφορά. Πρέπει να βγει απ’ αυτόν πόλεμο. Να σταματήσει η ομηρία του, να ζήσει ελεύθερος», καταλήγει η Πόλα Ρούπα.