ΕΙΔΗΣΕΙΣ
pantelidis

Πύλη Αξιού: «Αυτή είναι η αλήθεια για το… βουνό λουλουδιών του Παντελίδη»

Τη δική της απάντηση με αφορμή το σάλο που έχει δημιουργηθεί μμε τις φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Παντελή Παντελίδη να κρύβεται από ένα βουνό από λουλούδια, εξέδωσε το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης που εμφανιζόταν ο τραγουδιστής.

H Πύλη Αξιού αναφέρει τα παρακάτω:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η τελευταία εμφάνιση του σχήματος Βανδή – Παντελίδης – Μαρτάκης που για δυο μήνες διασκέδασαν τον κόσμο και χάρισαν όμορφες βραδιές.

Τα τελευταία δυο 24ωρα ακούμε με μεγάλη έκπληξη τηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα να σχολιάζουν με τον χειρότερο τρόπο τα λουλούδια που πετάχτηκαν στον καλλιτέχνη Παντελή Παντελίδη και να μιλούν με αιχμές και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους μετά από βέλη εκ του πονηρού από συγκεκριμένα άτομα, σε κάθε φινάλε νυχτερινού κέντρου πάντα το απόθεμα λουλουδιών που υπάρχει το πετάμε (γιατί αλλιώς πάει στους κάδους απορριμάτων) στους καλλιτέχνες και έτσι έγινε και σ αυτή την περίπτωση.

Η λάσπη και τα βέλη προς το μαγαζί και τον καλλιτέχνη δεν τιμά κανέναν και γι αυτό για πρώτη φορά παίρνουμε δημόσια θέση σε τέτοιο συμβάν. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Η επιχείρηση της Πύλης Αξιού».
One thought on “Πύλη Αξιού: «Αυτή είναι η αλήθεια για το… βουνό λουλουδιών του Παντελίδη»

Comments are closed.