ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σήμερα το απόγευμα το 9ο Πικ Νικ Τέχνης στον Βοτανικό Κήπο Σταυρούπολης

Μία δημιουργική συνάντηση Τέχνης και Φυσικού Περιβάλλοντος είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα, στις 17:00, στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση ΙΡΙΣ του δήμου Παύλου Μελά, προετοίμασε και παρουσιάζει το 9ο Πικ Νικ Τέχνης, τη μεγάλη πολιτιστική συνεύρεση Μουσικής, Χορού, Θεάτρου, Εικαστικών στο Βοτανικό Κήπο Σταυρούπολης, τοπόσημο του δήμου Παύλου Μελά, πνεύμονα πρασίνου πέντε στρεμμάτων, μοναδικής φυσικής ομορφιάς, μέσα στον πυκνοδομημένο αστικό ιστό.

Τα Εργαστήρια Εικαστικών και Θεάτρου, η Σχολή Χορού, το Ωδείο Δημοτικής Ενότητας Πολίχνης, το Ωδείο Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης, σας καλούν να συμμετέχετε στην αγαπημένη πολιτιστική γιορτή, να εμπνευστείτε από τη φύση, να απολαύσετε την καλλιτεχνική δημιουργία και να δείτε τον κόσμο μέσα από τη δική τους ματιά.

Ο Βοτανικός Κήπος Σταυρούπολης βρίσκεται στην Άνω Ηλιούπολη, Οδός Περικλέους 9Α, δίπλα στο Πάρκο Σόλωνος, στο ύψος της Πλατείας Ελευθερίας.

Η πρόσβαση είναι εύκολη και με την αστική συγκοινωνία, γραμμή ΟΑΣΘ Νο 34 (Άνω Ηλιούπολη – Αριστοτέλους), στάση με το όνομα «Βοτανικός Κήπος».