ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στα δικαστήρια κανάλι «Ε» και Καραβάτου–Κατσούλης – Γιατί το κανάλι ζητά κατάσχεση της περιουσίας των παρουσιαστών

Ραντεβού στα δικαστήρια έδωσαν για ακόμη μία φορά η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης με το κανάλι «Ε». Μάλιστα το κανάλι διεκδικεί τους μισθούς που θα λάβουν στο μέλλον από τον τηλεοπτικό σταθμό «Star» για την παρουσίαση του πρωινού ψυχαγωγικού προγράμματος.

Με αίτησή του το κανάλι ζητά τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας των παρουσιαστών και ειδικότερα τη δέσμευση ποσού ύψους 160.000 ευρώ ενώ υπενθυμίζεται πως με την αγωγή του ζητά από τους παρουσιαστές 690.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε στο δικαστήριο ενώ τα πρώτα λεπτά, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, αναλώθηκαν σε εντάσεις αλλά και στη συζήτηση σχετικά με το ποιος είναι πλέον ο ιδιοκτήτης του καναλιού.

Από την πλευρά του σταθμού εμφανίστηκε προκειμένου να καταθέσει ο Ν.Δ. φοροτεχνικός και σύμβουλος της εταιρείας ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.

«Εμείς ζητούμε αποζημίωση για συκοφαντική και ηθική βλάβη με αφορμή δηλώσεις που έκανε το ζευγάρι στα κανάλια αν και βάσει συμβολαίων απαγορευόταν να προχωρήσουν σε αυτές. Ο κ. Κατσούλης έκανε δηλώσεις ότι το κανάλι δεν πληρώνει το προσωπικό και ότι η εταιρεία εν είναι φερέγγυα. Αντίστοιχα η κ Καραβάτου έκανε δηλώσεις με το ίδιο περιεχόμενο σε γνωστό περιοδικό ενώ το κανάλι ήταν συνεπές με καθυστέρηση μόλις 15-20 ημερών» ανέφερε μεταξύ άλλων ο μάρτυρας.

Όσο για τους λόγους της διακοπής της συνεργασίας, ο μάρτυρας είπε ότι είχαν πέσει τα ποσοστά τους κάτω από το μέσο όρο του καναλιού.

Πληροφορίες: news.gr