ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη ο 35χρονος μουσουλμάνος που ξυλοκόπησε τον 5χρονο στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας ο 35χρονος μουσουλμάνος που ξυλοκόπησε άγρια τον 5χρονο, από άνδρες του Τ.Α της Αλεξανδρούπολης.

Το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας ένας 5χρονος μουσουλμάνος από την Αλεξανδρούπολη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τη μητέρα του και έναν άνδρα σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-evros.gr, ο 35χρονος διατηρούσε σχέση με τη μητέρα του 5χρονου με την οποία και συζούσαν τα τελευταία χρόνια.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο 35χρονος βιοπραγούσε σε βάρος του παιδιού σχεδόν καθημερινά. Ο μικρός που ακόμη βρίσκεται στο χειρουργείο, είναι παιδί από τον πρώτο γάμο της μητέρας του, ενώ μαζί με τον 35χρονο έχουν αποκτήσει κι άλλο παιδί.

Αύριο Τρίτη 15 Μαρτίου, ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα της Αλεξανδρούπολης.

Νωρίτερα έγινε χειρουργική επέμβαση στον άτυχο 5χρονο, μετά τον έντονο ξυλοδαρμό που υπέστη από 35χρονο μουσουλμάνο.

Σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του e-evros.gr, το παιδί όταν μεταφέρθηκε στο Π.Γ.Ν.Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, έφερε μώλωπες σε όλο του το σώμα τόσο παλαιότερους όσο και πρόσφατους ενώ η κρισιμότητα της κατάστασής του είναι εξ αιτίας του υποσκληρίδιου αιματώματος.

Πρόκειται για μια μορφή τραυματικής εγκεφαλικής βλάβης κατά την οποία αίμα συγκεντρώνεται μέσα στην εσωτερική στοιβάδα της σκληράς μήνιγγας.

Οι υποσκληρίδιες αιμορραγίες είναι το αποτέλεσμα τραυματικής ρήξης φλεβών που διατρέχουν τον υποσκληρίδιο χώρο. Ο όρος «υποσκληρίδιο» χρησιμοποιείται καταχρηστικά, καθώς το αιμάτωμα βρίσκεται μέσα στη σκληρά μήνιγγα και όχι μεταξύ αυτής και της αραχνοειδούς όπως θεωρούνταν παλαιότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το οξύ υποσκληρίδιο αιμάτωμα έχει υψηλό ποσοστό θνησιμότητας και είναι μια επείγουσα ιατρική κατάσταση.

Τα υποσκληρίδια αιματώματα που προκαλούνται από κακώσεις στο κεφάλι ονομάζονται τραυματικά, εξαιτίας διαφόρων περιστροφικών ή γραμμικών δυνάμεων.

Πηγή: e-evros