ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα τρυφερά λόγια της Τζολί για τη μητέρα και τα παιδιά της

Σε μία εξομολογητική συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό «ELLE», η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για τη μητέρα της αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει τα έξι παιδιά της.

Η διάσημη ηθοποιός και ακτιβίστρια άνοιξε την καρδιά της για το πώς η μητέρα της Μαρσελίν Μπερτράν -που πέθανε από καρκίνο το 2007- έχει επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τη μητρότητα.

Η δημοφιλής ηθοποιός, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Θα ήταν μία υπέροχη γιαγιά. Ξέρω πολύ καλά πόσο θα είχε συνδράμει στη ζωή των παιδιών και είμαι πολύ λυπημένη που θα το χάσουν αυτό».

«Θα έδινα τα πάντα για να είναι μαζί μου αυτή τη στιγμή. Την έχω χρειαστεί πολλές φορές. Πολύ συχνά της μιλάω στο μυαλό μου και προσπαθώ να σκεφτώ τι θα έλεγε ή πώς θα με καθοδηγούσε», πρόσθεσε η Τζολί.

Αναφορικά με τον τρόπο ανατροφής των παιδιών, η σταρ του Χόλιγουντ δήλωσε πως ο σωστός τρόπος για να διδάσκει τα παιδιά της είναι να θέτει το σωστό παράδειγμα.

«Το να είσαι γονέας είναι το μεγαλύτερο δώρο και η μεγαλύτερη ευθύνη. Σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις τα πάντα για να ζεις σύμφωνα με τις αξίες σου και να προσπαθείς να αποτελείς παράδειγμα για τα παιδιά σου», είπε η Τζολί και συμπλήρωσε: «Προσπαθώ να θέτω το σωστό παράδειγμα, να έχω συνείδηση και να είμαι υπεύθυνη. Και φυσικά να τα βοηθώ να αποκτήσουν μία ευρύτερη άποψη για τον κόσμο».

Η ίδια τόνισε: «Είναι δυνατά παιδιά, αλλά παραμένουν παιδιά και όσο χρειάζεται να μάθουν τις σκληρές αλήθειες τις ζωής, άλλο τόσο χρειάζονται προστασία και αγάπη».