ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαμός στο Nomads: Οι αντίπαλοι συνεργάστηκαν και έδιωξαν τους διάσημους από τη βίλα – Μαυρίδης: «Ένιωσα σαν να με βιάζουν»! (VIDEO)

Έξαλλοι έγιναν οι διάσημοι του Nomads με όλους τους αντιπάλους τους στο χθεσινό αγώνισμα. Και με το δίκιο τους, μάλιστα, αφού οι αντίπαλες ομάδες συνεργάστηκαν μεταξύ τους, προκειμένου να τους διώξουν από τη βίλα.

Οι εντάσεις δεν έλειψαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τους Νομάδες της Φωτιάς να διαμαρτύρονται έντονα για τους κανόνες, καθώς έπαιζαν δύο εναντίον τεσσάρων ή τρεις εναντίον έξι.

Οι Νομάδες του Ωκεανού και της Ζούγκλας συνεργάζονταν μέσα στο παιχνίδι, προκειμένου να νικήσουν αυτούς της Φωτιάς, κάτι που δεν άρεσε καθόλου! Τελικά η Ζούγκλα νίκησε τους Νομάδες του Ωκεανού κερδίζοντας την διαμονή στη βίλα με τους δεύτερους να παραμένουν στο ψαροχώρι.

«Είμαι αρκετά τσαντισμένος, φορτισμένος, ειδικά με την ομάδα της Ζούγκλας διότι αισθανόμουν ότι, οκ συνεργάστηκαν με την ομάδα των Ωκεανών, αλλά αισθανόμουν ένα μένος για την ομάδα μας, μια λύσσα, μια μανία, σαν να τους κάναμε κάτι πολύ κακό πριν και αποφάσισαν να εκδικηθούν με αυτόν τον τρόπο», είπε ο Μάνος Πίντζης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, από την πλευρά του, είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Ήθελα να φάω τα ξύλα, δεν το πίστευα αυτό το πράγμα, ότι δεν μπορούσα να μπω να αγωνιστώ. Όταν αντιληφθήκαμε ότι απλά μοιράζουν πάσες μεταξύ τους ένιωσα σαν να με βιάζουν και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα».

Πληροφορίες: zappit.gr