ΕΙΔΗΣΕΙΣ
clinton tramp

Όλο και πιο κοντά στο χρίσμα Τραμπ και Χίλαρι

Σίγουρος για την επικράτησή του στην Ιντιάνα εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ. Οι δημοσκοπήσεις τον εμφανίζουν να προηγείται του Τεντ Κρουζ. Ο μεγιστάνας δήλωσε πως η νίκη του θα σημάνει και τον τερματισμό της κούρσας για το χρίσμα στους Ρεπουμπλικάνους.

«Εάν κερδίσουμε την Ιντιάνα, τελείωσε και θα το πετύχουμε. Δεν πρέπει όμως να τα λέω αυτά, γιατί δεν θα έχετε κίνητρο. Θα φτάσουμε όμως, εκεί σε κάθε περίπτωση. Αν κερδίσουμε την Ιντιάνα πολλοί νομίζουν πως οι αντίπαλοι θα αποσυρθούν από την κούρσα και θα μπορούμε να επικεντρωθούμε στην ανέντιμη Χίλαρι. Σας παρακαλώ ας επικεντρωθούμε στην Χίλαρι», τόνισε ο Τραμπ.

Μιλώντας σε πλήθος Αφροαμερικανών στο Ντιτρόιτ, η Χίλαρι Κλίντον είχε μόνο καλά λόγια να πει για το έργο του Μπαράκ Ομπάμα.

«Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα στην κυβέρνηση του προέδρου Ομπάμα. Τώρα η Αμερική αποφασίζει για τον διάδοχό του. Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών που προηγείται είναι ο άνθρωπος που ηγήθηκε της ύπουλης κίνησης που αμφισβητούσε την ιθαγένεια του προέδρου», ανέφερε η Χ. Κλίντον.

Στο Λος Άντζελες η καθιερωμένη διαδήλωση για την Πρωτομαγιά μετατράπηκε σε διαμαρτυρία κατά του Ντόναλντ Τραμπ. Βασική αιτία στάθηκε η θέση του για το μεταναστευτικό.

Πηγή: euronews