ΕΙΔΗΣΕΙΣ
axdw

8-11 Απριλιου η 19η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Η Athens Xclusive Designers Week, η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, θα πραγματοποιήσει τη 19η διοργάνωση της από τις 8 έως τις 11 Απριλίου 2016, παρουσιάζοντας τις συλλογές Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών και brands μόδας, για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2016-2017.

Νέες συνεργασίες με διεθνείς buyers, σχεδιαστές, διεθνή fashion weeks, εκπροσώπους των ΜΜΕ εμπλουτίζουν το δίκτυο επαφών 360ο της AXDW, η οποία συνεχίζει το έργο της για την εξωστρέφεια της ελληνικής μόδας και την ανάπτυξη των Ελλήνων δημιουργών στην παγκόσμια σκηνή της μόδας.

Παράλληλα, η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, πραγματοποιεί για μια ακόμη σεζόν το θεσμό των New Designers Awards, με στόχο την ανάδειξη νεών ταλέντων που θα διεκδικήσουν σημαντικά βραβεία για την επαγγελματική τους πορεία.

Οι ευκαιρίες για τα νέα ταλέντα δε σταματούν εδώ: Για όλες τις μέρες της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί ο ανοικτός διαγωνισμός Fashion Design Project, όπου μπορούν όλοι, ανεξαρτήτως σπουδών, να καταθέσουν ένα αντιπροσωπευτικό τους σκίτσο και να αξιολογηθούν από το κοινό σε online ψηφοφορία.

Ακόμη, οι Έλληνες δημιουργοί αξεσουάρ έχουν τη δική τους θέση στην AXDW: Η πλατφόρμα Xclusive Elements, που έχει δημιουργήσει η AXDW σε ειδικά διαμορφωμένο κι οριοθετημένο χώρο, δίνει τη δυνατότητα σε δημιουργούς κοσμημάτων, παπουτσιών, φουλαριών, καπέλων, τσαντών, γυαλιών ηλίου και άλλων αξεσουάρ να εκθέσουν τις τρέχουσες συλλογές τους για όλες τις μέρες της διοργάνωσης και να συνδεθούν με τα ΜΜΕ και το αγοραστικό κοινό, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ελληνική δημιουργικότητα.
Νέες τάσεις με την υπογραφή μεγάλων ονομάτων της μόδας, διεθνείς καλεσμένοι, παράλληλα δρώμενα και happenings με αφορμή τη μόδα, φρέσκες ιδέες και φυσικά νέα ταλέντα που αναδεικνύονται, θα συνθέσουν τη 19η AXDW.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για την AXDW:
www.axdw.gr
facebook.com/axdweek twitter.com/AXDWeek youtube.com/AXDWeek instagram.com/axdweek pinterest.com/axdweek


TAG