ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«George Michael: Freedom»: Το ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε πριν τον θάνατο του τραγουδιστή – Ποια διάσημα μοντέλα συμμετέχουν (φωτο)

Με τίτλο «George Michael: Freedom», ντοκιμαντέρ για τον George Michael θα παρουσιαστεί στο Showtime, στις 21 Οκτωβρίου.

Τα γυρίσματα έγιναν πριν τον θάνατο του διάσημου καλλιτέχνη, το 2016, και αφηγητής είναι ο ίδιος ο τραγουδιστής. Μπορεί να θεωρηθεί και το «κύκνειο άσμα» του, επειδή ενεπλάκη σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό στη δημιουργία του, όπως, επίσης, μπορεί να θεωρηθεί κατά μία έννοια το τελευταίο του έργο.

Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στα χρόνια διάπλασής του ως καλλιτέχνη έως το άλμπουμ «Listen Without Prejudice Vol. 1».

Παρακολουθεί τη διαβόητη δικαστική διαμάχη με τη δισκογραφική εταιρεία του στο Ανώτατο Δικαστήριο, ενώ κάνει βουτιά στην προσωπική του ζωή, καθώς μιλά για τον θάνατο του συντρόφου του, Anselmo Feleppa.

Τα πέντε διάσημα μοντέλα που πρωταγωνίστησαν στο βίντεο του τραγουδιού «Freedom! ’90» – Naomi Campbell,  Christy Turlington, Cindy Crawford, Tatjana Patitz και Linda Evangelista -, συζητούν για την εμπειρία τους στο γύρισμα του βιντεοκλίπ, ενώ μπροστά από τον φακό κάνουν πέρασμα διάσημοι καλλιτέχνες όπως οι Stevie Wonder, Elton John, Jean Paul Gaultier.

Παραγωγός εταιρεία είναι η Sony Music Entertainment UK, και η σκηνοθεσία φέρει τις υπογραφές των George Michael και David Austin.

Πηγή: naftemporiki.gr