ΕΙΔΗΣΕΙΣ

iPhone 8: Οθόνη από άκρη σε άκρη!

Απ’ ό,τι φαίνεται, το iPhone 8 θα έρθει bezel-less. Σύμφωνα με κάποια προστατευτικά οθόνης που κυκλοφόρησαν, φαίνεται ότι η οθόνη του iPhone 8 θα φτάνει από άκρη σε άκρη με ελάχιστα περιθώρια.

Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές που περιμένουν να δουν όλοι στο φετινό iPhone 8, αφορά στο design. Δεδομένου ότι η Apple κράτησε τον ίδιο σχεδιασμό για 3 χρόνια, είναι λογικό οι περισσότεροι να περιμένουν φέτος να δουν σημαντική αλλαγή στην εμφάνιση του iPhone.

 

Μια από τις αλλαγές αυτές θα είναι στην οθόνη, με την Apple να υιοθετεί bezel-less design για το iPhone 8, κινούμενη στα βήματα εταιρειών όπως Samsung και LG με Galaxy S8 και LG G6, αντίστοιχα.

Σήμερα ο γνωστός leaker Benjamin Geskin, δημοσίευσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, μια εικόνα από screen protector, που λέγεται ότι προορίζεται για το iPhone 8. Αν ανήκει πράγματι στο iPhone 8, τότε βλέπουμε πόσο λεπτά είναι τα περιθώρια γύρω από την οθόνη και λείπει η εγκοπή για το κεντρικό κουμπί στο κάτω μέρος.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι οι 4 στρογγυλές εγκοπές στην επάνω πλευρά της οθόνης. H μια είναι για ambient light sensor και η άλλη για εμπρόσθια κάμερα. Όσο για τις άλλες δυο, δεν γνωρίζουμε τι είναι, αλλά φημολογείται πως στο iPhone 8 θα μπει τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου.

Το προστατευτικό διατίθεται από την σελίδα του βρετανικού Mobile Fun και έχει δημιουργηθεί από την Olixar. Ωστόσο, προς το παρόν κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για το αν ανήκει πράγματι στο επερχόμενο iPhone 8.

Πηγή: Techblog.gr