ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Nέο κατάστημα Mr Gadget στην Λάρισα 

Η εταιρεία “MR. GADGET”, του ομίλου Versa, με έδρα τη Θεσσαλονίκη η οποία εξειδικεύεται στις πωλήσεις κινητών τηλεφώνων, tablet, αξεσουάρ, gadget, θήκες κινητών και τάμπλετ, αλλά και έξυπνων οικιακών μικροσυσκευών, συνεχίζει να επεκτείνεται στον χώρο της εμπορίας τεχνολογικών προϊόντων.

Η εταιρεία που διαθέτει ένα από τα πιο δημοφιλή στην Ελλάδα e-shop, αποκτά και 6ο κατάστημα, το οποίο στεγάζεται στην Λάρισα στην οδό Παναγούλη 12.

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Χρήστος Χρηστίδης, με την έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος, συνεχίζεται τo μακρόπνοο σχέδιο οικονομικής ανάπτυξης, το οποίο προβλέπει τη σταδιακή επέκταση του δικτύου πωλήσεων, τόσο μέσω εταιρικών καταστημάτων όσο και μέσω καταστημάτων franchise, σε πολλές μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Τόνισε επίσης πως πέρα από το νέο κατάστημα, βρίσκονται σε εξέλιξη προχωρημένες επαφές με συνεργάτες, για την ανάπτυξη του δικτύου σε Αλεξανδρούπολη, Κρήτη, Πάτρα, Χαλκίδα και φυσικά στην Αθήνα. Σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη, «η δημιουργία και φυσικών καταστημάτων, αποτελεί για τους καταναλωτές ακόμα μια εγγύηση καλής λειτουργίας της επιχείρησης, ενισχύοντας το κύρος της εταιρείας αλλά και προσφέροντας ακόμη καλύτερο επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών και σαφώς αμεσότερη επικοινωνία με τους πελάτες.

H εταιρεία ιδρύθηκε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, με το ηλεκτρονικό κατάστημα themrgadget.gr και παρά την οικονομική κρίση, πετυχαίνει διψήφια ποσοστά αύξησης τζίρου, με «όπλο» τις ανταγωνιστικές τιμές και την μεγάλη ποικιλία αξιόπιστων και εμπορικών προϊόντων.