ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Nail Polish Holder και βάψε τα νύχια σου πιο εύκολα από ποτέ

Είστε κι εσείς που έχετε σούπερ σταθερό χέρι και κάνετε το πιο φανταστικό μανικιούρ/πεντικιούρ, είμαστε κι εμείς που δεν την παλεύουμε ούτε λεπτό με το βάψιμο των νυχιών. Μπορεί να βάψουμε κρεβάτια, τοίχους και τραπέζια και δε νομίζω ότι έχει καμία αξία σ’ αυτή την περίπτωση το »η προσπάθεια μετράει». Για κακή μας τύχη όλο και κάποια πινελιά θα πεταχτεί λίγο παραπάνω, όλο και κάποιο βερνίκι θα γλιστρήσει από τα χέρια σου, όλο και κάποια καταστροφή θα συμβεί εκεί που (δεν) το περιμένεις.

Απ’ ότι φαίνεται είμαστε πιο πολλές απ’ ότι νομίζαμε όλες εμείς που δεν το έχουμε ιδιαίτερα με το βάψιμο των νυχιών. Δεν εξηγείται αλλιώς η δημιουργία αυτού του εργαλείου που κυριολεκτικά σώζει ζωές (και μπλούζες και βιβλία και τα πάντα).

nail-holder

Ήρθε ένα μαγικό πράγμα που σου κρατάει το βερνίκι, σου αγκαλιάζει στοργικά τα δαχτυλάκια και σε αφήνει να κάνεις ανενόχλητη τη δουλειά σου. Θυμίζει αρκετά σ’ εκείνα τα δαχτυλίδια που στοίχειωσαν τα παιδικά μου χρόνια, πολύχρωμα (και άχαρα) πλαστικά με πολύχρωμο γλειφιτζούρι πάνω – πάνω σε σχήμα διαμαντιού. Ναι κάπως έτσι ένιωθα σπουδαία τότε. Και σήμερα όμως ένα Tweexy δαχτυλίδι δε θα με χαλούσε καθόλου!

nai-2-holder

Μην ψάχνεις να βρεις αρνητικά, κάθε βερνίκι σε ό,τι σχήμα και μέγεθος υπάρχει, μπορεί άνετα να χωρέσει σ’ αυτό το δαχτυλίδι. Κάπως έτσι μπορείς να αρχίσεις να βάφεις τα νύχια σου κυριολεκτικά παντού!

Πηγή: y-olo.gr