ΕΙΔΗΣΕΙΣ

SugarDaters: Γνωριμία για επωφελής σχέση. Νέος τρόπος γνωριμιών

Το SugarDaters είναι μία σοβαρή ιστοσελίδα γνωριμιών η οποία ξεκίνησε το 2013 στη Δανία από τον Rikki Tholstrup Jørgensen. Στοχεύει ειδικά σε όλους όσους ψάχνουν για μία αμοιβαία επωφελής σχέση. Ο ένας καλύπτει τις ανάγκες του άλλου. Προωθεί σχέσεις παρέχοντας ένα ασφαλές περιβάλλον νέων γνωριμιών.

Το κόνσεπτ του sugardating εμφανίστηκε στην Αμερική. Tότε ακόμη δεν υπήρχε ούτε σαν ιδέα στην Ευρώπη. Ωστόσο κάποια στιγμή παρατηρήθηκε πως στη Σκανδιναβία, και συγκεκριμένα στη Δανία, οι “παραδοσιακοί” ρόλοι σε μία σχέση είχαν αρχίσει να αντιστρέφονται. Για το λόγο αυτό υπήρχε μεγάλη ζήτηση αυτού του εναλλακτικού οnline dating. Από τότε άρχισε να εξαπλώνεται με τρομερά γρήγορους ρυθμούς σε όλη την Ευρώπη μέσω του sugardaters.com. Η συγκεκριμένη εταιρεία πέρασε από τη Σκανδιναβία στη βόρεια Ευρώπη μεταφέροντας την ιστοσελίδα στα γαλλικά και στα γερμανικά. Πλέον πέρα από την Ελλάδα, υπάρχει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες (Δανία, Σουηδία, Γερμανία, Νορβηγία, Βέλγιο, Πολωνία, Ολλανδία, Ελβετία, Γαλλία, Φιλανδία, Αυστρία, Αγγλία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Τσεχία, Ισπανία, Πορτογαλία). Στην Ελλάδα το site υπάρχει εδώ και ένα χρόνο στη διεύθυνση www.sugardaters.gr. Καθημερινά όλο και περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες να κάνουν εγγραφή. Συνολικά, μέχρι τώρα, υπάρχουν περίπου 2000 μέλη στο ελληνικό SugarDaters. Μέχρι τώρα υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Καθημερινά αυξάνονται τα μέλη στο ελληνικό sugardaters.

Η ιδέα του sugardating παρουσιάζει μεγάλη επιτυχία γιατί διαφέρει αρκετά από τους κλασσικούς ιστότοπους γνωριμιών. Γενικά, το να ζητήσεις από κάποιον μία αμοιβαία επωφελής σχέση δεν είναι αρκετά αποδεκτό από τα πρότυπα και τις αντιλήψεις της κοινωνίας μας. Το SugarDaters, προσπαθώντας να αλλάξει τα δεδομένα, έχει δημιουργήσει μία καλή και ασφαλή πλατφόρμα, όπου οι SugarDaddies και οι SugarMamas αναζητούν για ένα SugarBabe, και το αντίστροφο. Όλοι βρίσκονται εκεί για τον ίδιο λόγο. Στο SugarDaters πιστεύουμε πως οι αμοιβαία επωφελούμενες σχέσεις είναι οι πιο επιτυχημένες σχέσεις. Στις σχέσεις αυτές, όταν δύο άνθρωποι είναι μαζί, ο ένας δίνει στον άλλο τόσα όσα παίρνει και παίρνει από τον άλλο τόσα όσα δίνει. Πρόκειται πολύ απλά για τα θεμέλια μίας υγιής σχέσης. Δυστυχώς, συνήθως οι σχέσεις δεν είναι ευεργετικές και για τους δύο συντρόφους. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί από τους ανθρώπους που εγγράφονται στο www.sugardaters.gr έχουν παρελθόν από μονόπλευρες σχέσεις όπου έδιναν περισσότερα από όσα έπαιρναν και όπου ένιωθαν σαν αντικείμενο εκμετάλλευσης των συντρόφων τους.

Το SugarDaters βασίζεται σε ένα κόνσεπτ το οποίο έχει να κάνει με την παροχή υπηρεσιών.

Είναι ένας ασφαλής ιστότοπος όπου ο έλεγχος των φωτογραφιών και των κειμένων προφίλ γίνεται χειροκίνητα προκειμένου να εμποδίσουν οποιουδήποτε είδους εκπόρνευση. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα των προφίλ ελέγχονται ένα ένα από τους διαχειριστές, προκειμένου να παρέχουν στους χρήστες μας μία ασφαλή και σοβαρή εμπειρία. Απορρίπτουν τις φωτογραφίες και τα κείμενα προφίλ που δεν ακολουθούν τις κατευθυντήριες γραμμές και τις φωτογραφίες που πιστεύουν ότι δεν αντιστοιχούν στο άτομο πίσω από το προφίλ. Επιπλέον, για την προστασία της ιδιωτικότητας των μελών, το όνομα της ιστοσελίδας δεν φαίνεται στον αναλυτικό λογαριασμό της πιστωτικής των πελατών τους. Το SugarDaters® ποτέ δεν θα μοιραστεί ούτε θα πουλήσει τις πληροφορίες των μελών του σε τρίτους.

Αυτό που ψάχνουν τα sugarbabes είναι μία πολυτελής ζωή, είναι η άνεση που ποτέ δεν είχαν. Αναζητούν κάποιον που θα τους σεβαστεί και θα τους συμπεριφερθεί σαν gentleman με ωριμότητα. Βγαίνουν με άντρες που τους αρέσουν και οι οποίοι είναι οικονομικά ευκατάστατοι. Το sugarbabe δεν μπαίνει στο sugardaters για να κοιμηθεί με τον οποιοδήποτε, δεν είναι εκεί για μόνο ένα βράδυ. Είναι εκεί για να δημιουργήσει μία σχέση με τον sugardaddy. Οι άντρες ψάχνουν για κάποια που θα φέρει ενθουσιασμό στη ζωή τους και που θα τους βγάλει από την καθημερινή ρουτίνα.

Στον ιστότοπο γνωριμιών https://sugardaters.gr/  Ελληνίδες ψάχνουν κάποιον μεγαλύτερο και οικονομικά ευκατάστατο άντρα για να κάνουν σχέση μαζί τους. Προωθείτε ένας εναλλακτικός τρόπος σχέσης μεταξύ των δύο φύλων και όχι υπηρεσίες. Οι κοπέλες αυτές δεν είναι συνοδοί πολυτελείας, δηλαδή δεν πληρώνονται για να κάνουν σεξ.