ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Survivor: Κάθε χωριό και «διάσημος», κάθε πόλη και «μαχητής»

Μετά το ριάλιτι, αρπαχτές στην επαρχία

Από 800 μέχρι 5.000 ευρώ παίρνουν αμοιβή οι παίκτες του ριάλιτι για τις εμφανίσεις τους στην αθάνατη ελληνική επαρχία, ενώ ο Ντάνος βάλλεται από προτάσεις και αναζητά τον άνθρωπο που θα τον αναλάβει

Τα παιδιά ανυπομονούσαν, δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο. Η ουρά έξω από ένα μαγαζί καλλυντικών στο Κιλκίς, πριν από λίγες εβδομάδες, είχε πλέον μεγαλώσει επικίνδυνα και η αναμονή ξεπερνούσε τα 20 λεπτά. Ολοι ήθελαν να δουν τη γυμνάστρια Ειρήνη Κολιδά που είχε έρθει στην πόλη τους για τα εγκαίνια του συγκεκριμένου μαγαζιού, εξαργυρώνοντας τη συμμετοχή της στο ριάλιτι που σάρωσε τα πάντα και καθήλωσε την ελληνική κοινωνία μπροστά στην τηλεόραση.
Οι παίκτες του «Survivor» -κυρίως οι πιο δημοφιλείς- εξαργυρώνουν στον μέγιστο βαθμό την παράνοια του κοινού να τους δει από κοντά σε beach bar, σε κλαμπ, σε μαγαζιά και καλοπληρώνονται γι’ αυτό επιδιδόμενοι σε αρπαχτές. Η Ειρήνη Κολιδά για να μοιράσει χαμόγελα και να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές της στο Κιλκίς φέρεται να εισέπραξε για δουλειά δύο ωρών 800 ευρώ συν τα έξοδά της, δηλαδή εισιτήρια και διαμονή σε ξενοδοχείο. Από αυτό το ποσό ξεκινάει συνήθως η ταρίφα των παικτών και μπορεί να αγγίξει ακόμη και τις 5.000 για μια εμφάνιση – αν πρόκειται για τον Ντάνο.
Ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι παραμένει μέχρι στιγμής εκτός παιχνιδιού, αφού αναζητά μάνατζερ ο οποίος θα του κλείνει τις δουλειές, την ίδια στιγμή που όλοι του τάζουν τον ουρανό με τ’ άστρα. Μέχρι στιγμής τού έχουν προτείνει από τους πιο σοβαρούς, όπως τον Γιώργο Ντάβλα και τον Κωνσταντίνο Καφίρη, μέχρι τον Χάρη Σιανίδη και έναν John Καγιούλη, γνωστό κυρίως ως διοργανωτή πάρτυ για γόνους πλουσίων οικογενειών. Κάπως έτσι έχει ξεσπάσει ένας ιδιότυπος πόλεμος για το ποιος θα είναι τελικά ο εκλεκτός του Ντάνου, που φαντάζει και μάλλον είναι η κότα με τα χρυσά αυγά!