ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Survivor: Τέλος στα έπαθλα όπως τα γνωρίζαμε – Τι αλλάζει

Το Survivor μετρά πλέον τέσσερις μήνες στους τηλεοπτικούς δέκτες και όσο συνεχίζονται οι αποχωρήσεις, τόσο γίνεται επιτακτικότερη η ανάγκη να αλλάξουν οι κανόνες του παιχνιδιού. Παρά το γεγονός πως έχουμε ακούσει από πολύ νωρίς για «ατομικά αγωνίσματα» κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προκύπτει ακόμη.

Μια φράση όμως του Σάκη Τανιμανίδη από το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, δίνει ένα πρώτο στοιχείο για τη σαρωτική αλλαγή που επέρχεται στο παιχνίδι.AdTech Ad

Ο παρουσιαστής, όπως γράφει το news247.gr, ακούγεται να λέει πως το έπαθλο επικοινωνίας είναι το τελευταίο, πράγμα που σημαίνει πως στα αμέσως επόμενα επεισόδια θα αλλάξει ο τρόπος που θα συνεχιστεί το παιχνίδι. Λογική εξέλιξη βέβαια, καθώς οι Διάσημοι έχουν μείνει με τρεις παίκτες, πράγμα που σημαίνει πως ενδεχόμενη νέα αποχώρησή από την ομάδα τους θα τους καταντήσει από ομάδα – ντουέτο.

Σε ό, τι αφορά το χθεσινό επεισόδιο, οι Διάσημοι παρά το αριθμητικό  μειονέκτημα επικράτησαν των Μαχητών με 10 – 7 και πέταξαν στον έβδομο ουρανό. Κυριολεκτικά, αφού μέρος του επάθλου προέβλεπε να πετάξουν με αερόστατο.