ΕΙΔΗΣΕΙΣ
dimos-neapolis-sikewn

Επιπλέον δωρεάν θέσεις στα ΚΔΑΠ του δήμου Νεάπολης-Συκεών

  • Αποκλειστικά σήμερα, Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, και για μια μόνο ημέρα, η υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους γονείς για την αξιοποίηση της δεύτερης ευκαιρίας
  •  Άμεση και δυναμική κινητοποίηση των δημοτικών Υπηρεσιών για την ενημέρωση-πρόσκληση όλων όσων αποκλείστηκαν κατά την πρώτη φάση του προγράμματος

Επιπλέον θέσεις στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) εξασφάλισε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ), δίνοντας έτσι μια δεύτερη ευκαιρία στους γονείς για τη δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους στα τμήματα πολιτισμού, μουσικής, αθλητισμού, κ.ά.

Έτσι, όσες μητέρες στην πρώτη φάση του προγράμματος «Εναρμόνιση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής» αποκλείστηκαν από το πρόγραμμα λόγω μειωμένων κονδυλίων του προγράμματος, που υλοποιεί η ΕΕΤΑΑ, έχουν τώρα την ευκαιρία να επανέλθουν με νέα αίτησή τους για την εξασφάλιση του βάουτσερ.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται για αύριο μόνο, Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Συκεών (Κομνηνών και Μεγάρων, Συκιές – Τηλ.: 2310.638058). Εκεί θα βρίσκονται από νωρίς το πρωί στελέχη των δημοτικών Υπηρεσιών προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους ενδιαφερόμενους γονείς.

Για την άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση των γονέων, οι Υπηρεσίες της ΚΕΥΝΣ προχώρησαν σε δυναμική κινητοποίηση αποστέλλοντας σε όλους τηλεφωνικά μηνύματα ενημέρωσης-πρόσκλησης, έτσι ώστε η δεύτερη αυτή ευκαιρία να αξιοποιηθεί έγκαιρα από τους ενδιαφερόμενους.

Τέλος, να σημειωθεί ότι όσες μητέρες έχουν ήδη βάουτσερ και περιμένουν νέες θέσεις στα ΚΔΑΠ του δήμου, αυτές θα ενημερωθούν από τη Δευτέρα έτσι ώστε να ενταχθούν επίσης στις νέες θέσεις δωρεάν φιλοξενίας.