ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρίλερ με δύο νεκρούς σε καμμένα ΙΧ: Το ένα όχημα ανήκει σε αστυνομικό, νεκρός είναι ο αδελφός του

Διαφορετική τροπή παίρνει το μυστήριο με το καμένο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε στο Κερατσίνι, μέσα στο οποίο οι πυροσβέστες που μετέβησαν στο σημείο στις 3 τα ξημερώματα βρήκαν ένα απανθρακωμένο πτώμα και για το οποίο το press724.gr έγραψε λίγο νωρίτερα (δείτε ΕΔΩ).
Ενώ η πρώτη εκτίμηση των πυροσβεστών ήταν η υπόθεση με το καμμένο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη λεωφόρο Σχιστού ήταν εγκληματική ενέργεια, οι τελευταίες πληροφορίες από την αστυνομία μιλούν για περιστατικό αυτοκτονίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το ΙΧ ανήκει σε αστυνομικό, αλλά ο νεκρός στο όχημα είναι ο αδερφός του, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Το σενάριο της αυτοκτονίας ενισχύει το γεγονός ότι στο αυτοκίνητο βρέθηκε αλκοόλ.

Όσον αφορά το δεύτερο περιστατικό με το καμμένο αυτοκίνητο και το απανθρακωμένο πτώμα στη Βουλιαγμένη και συγκεκριμένα στην παραλία Καβουρίου οι έρευνες παραμένουν στο σκοτάδι αν και αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Το καμμένο όχημα βρέθηκε στις 5:20 όταν και ενημερώθηκε η πυροσβεστική.