ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα δύο κομμάτια -κλειδιά της γκαρνταρόμπας για σικ φθινοπωρινές εμφανίσεις!

Aκόμα κι αν η σεζόν που διανύουμε αγαπά τα έντονα χρώματα, τους εκκεντρικούς συνδυασμούς και τους στιλιστικούς πειραματισμούς, τα κλασσικά και διαχρονικά κομμάτια είναι πάντα στην πρώτη γραμμή.

 

Προτεραιότητά μας στην καθημερινότητά μας είναι να νιώθουμε άνεση με το ντύσιμό μας σε κάθε περίσταση και ο συνδυασμός που έχουμε επιλέξει να χαρακτηρίζεται από κομψότητα και να γοητεύει.

Ενας συνδυασμός που μας προτείνει η fashion blogger Βrittany Xavier (από το blog Τhrifts and Threads) μας κέρδισε. Βασίζεται σε δύο διαχρονικά κομμάτια κλασικής φινέτσας.

Το τοπ έχει ως χαρακτηριστικό την δαντέλα που ανήκει στους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν και πολλοί σχεδιαστές την προτίμησαν για τις δημιουργίες τους.

Αποπνέει ρομαντισμό αλλά και ένα σοφιστικέ touch στην εμφάνισή μας.

Το κομμάτι με το οποίο έχει συνδυάσει το δαντελένιο τοπ της είναι το sailor pants, το παντελόνι που αυτή τη σεζόν δίνει ξεχωριστή κομψότητα στις εμφανίσεις μας και μας κολακεύει.

Ο συνδυασμός αυτός είναι “κλειδί” για το φετινό φθινόπωρο και τα κομμάτια αυτά δεν συνδυάζονται άψογα μόνο μεταξύ τους αλλά και με άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Γιατί ένα δαντελένιο τοπ κάλλιστα μπορεί να συνδυαστεί με το τζιν μας αλλά και το sailor pants με ένα πουκάμισο που ήδη μπορεί να διαθέτουμε.

Ο συνδυασμός που προτείνει η Brittany Xavier.

Lace top – Το κομμάτι από δαντέλα που αναβαθμίζει τις εμφανίσεις μας

 

 

 

 

 

Sailor Pants – Η παντελόνα-κλειδί για το φετινό φθινόπωρο 

 

 

 

 

 

 Πηγή: bovary