ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι θα δούμε στο αποψινό live του X-Factor; – Απίστευτες εκπλήξεις

Το δεύτερο live του The X Factor 2 έρχεται απόψε το βράδυ στις 21:00 έτοιμο να υποδεχτεί τους 12 φιναλίστ. 

Γκεστ σταρ της βραδιάς ο Γιώργος Θεοφάνους με τον Γιώργο Χατζηνάσιο. Δυο συνθέτες σε μία μουσική συνύπαρξη που θα μαγέψει το κοινό. Έκπληξη της βραδιάς ο Ίαν Στρατής με τους Mad Street, που με τα τραγούδια τους η ατμόσφαιρα στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου θα γίνει εκρηκτική.
Αναλυτικά τα τραγούδια που θα ακουστούν από τους 12 φιναλίστ στο δεύτερο live του X Factor είναι:
Κωνσταντίνος Νότας με «Ένα» (Μέλισσες), Σούλα Ευαγγέλου με «Δύο ψέματα» (Αντώνης Ρέμος), Παναγιώτης Κουφογιάννης με “Fairytale” (Alexander Rybak), Dee Vibes με «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη» – Διασκευή RNB (Φίλιππος Πλιάτσικας), Θάλεια Τσιατίνη με “Fly me to the moon” (Frank Sinatra) & «Σου σφυρίζω» (Τώνης Μαρούδας), Βασίλης Πορφυράκης με «Άπονη καρδιά» (Γιάννης Πάριος), Radio Waves με “Back to black” (Amy Winehouse), Μαριάννα Πλαχούρα με «Μάντισσα» (Μαρίνα Σάττι), Coda Project με “Dance me to the end of love” (Leonard Cohen), Σάββας Σαββίδης με «Άμα τα πάρω» (Κίτρινα ποδήλατα), Αλέξανδρος Σαγκούρης με “Sar Penen” (Κώστας Παυλίδης) & «Σ’ αγαπώ» (Χρήστος Χολίδης) και Μαριάννα Γεωργιάδου με “Deriere dance” (Indila).
Οι τηλεφωνικές γραμμές θ’ ανοίξουν μόλις ξεκινήσει την ερμηνεία του ο πρώτος διαγωνιζόμενος και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι 12 συμμετέχοντες. Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις ομάδες θα ανεβούν στη σκηνή μαζί με τον μέντορά τους και στο δεύτερο live θα αποχωρήσουν δύο διαγωνιζόμενοι.
Ο Σάκης Ρουβάς με βάση την ψηφοφορία του κοινού θα ανακοινώσει τους εννέα διαγωνιζόμενους με τις περισσότερες ψήφους.  Από τους τρεις που μένουν ανακοινώνεται εκείνος που είχε τις λιγότερες ψήφους και αποχωρεί αυτόματα. Οι δύο που απομένουν τραγουδούν από ένα κομμάτι δικής τους επιλογής και οι κριτές αποφασίζουν ποιος τελικά φεύγει.